STAP-budget.nl man bruine blouse jeans laptop

Extra promotiemogelijkheden voor opleiders

Voor opleiders die hun aanbod presenteren op STAP-budget.nl zijn er verschillende extra promotiemogelijkheden.
Lees hieronder meer over de promotieblokken op de website en de nieuwsbriefadvertenties in de STAP Reminder nieuwsbrief!
Promotieblokken op website

Presenteer je opleiding op de meest zichtbare plaatsen: direct boven de zoekresultaten! Vergroot je naamsbekendheid en krijg meer bezoek op je opleidingenpagina's. En daarmee meer aanmeldingen. 

Op iedere resultatenpagina worden maximaal 2 promotieblokken vertoond van opleidingen die in de resultaten staan.

Je stelt je maximale budget, datumbereik en tekst in in de beheeromgeving Mijn Plaatsingen. Daar vind je ook meer informatie over de promotieblokken. 

 

Voorbeeld promotieblokken:

Nieuwsbriefadvertenties

Breng je aanbod onder de aandacht op het topmoment! Een STAP Reminder nieuwsbrief wordt 2 maal per aanvraagtijdvak verstuurd. We versturen deze ongeveer 2 weken voor start van een nieuw STAP-budget-aanvraagtijdvak en 1 week voor start van een nieuw STAP-budget aanvraagtijdvak verstuurd, op een moment dat de meeste mensen actief beslissen voor welke opleiding ze STAP-budget gaan aanvragen. 

Met een nieuwsbriefadvertentie kun je je op STAP-budget.nl gepubliceerde STAP-opleiding extra onder de aandacht brengen en voor meer traffic zorgen op je opleidingspagina en aanmeldsingspagina op je eigen website. Een nieuwsbriefadvertentie zal ook bijdragen aan het vergroten van je naamsbekendheid als STAP-opleider.

De kosten per nieuwsbriefadvertentie van een al op STAP-budget.nl gepubliceerde STAP-opleiding zijn €490,- excl. btw voor circa 10.000 mails, of €980,- excl. btw voor circa 20.000 mails, en €1.470 excl. btw voor circa 30.000 mails. Dat is nog geen 5 cent per mailadres! Als aanbieder kun je met maximaal 2 nieuwsbriefadvertenties meedoen in een nieuwsbrief.

Wacht niet te lang en zorg dat je op tijd bent om mee te doen met de volgende nieuwsbrief. Alle informatie en aanleverspecificaties vind je in 'Mijn Plaatsingen' op de Welkomspagina onder het tabje 'Promotieblokken en nieuwsbriefadvertenties voor opleiders'.

 

Voorbeeld STAP Reminder nieuwsbrief: