STAP-budget.nl man bruine blouse jeans laptop

Extra promotiemogelijkheden voor opleiders

Voor opleiders die hun aanbod presenteren op STAP-budget.nl zijn er verschillende extra promotiemogelijkheden.
Lees hieronder meer over de logoblokken, promotieblokken en de nieuwsbriefadvertenties in de STAP Reminder nieuwsbrief!
1. Logoblokken op website

Geef je merk extra aandacht en toon je aanbod exclusief als een bezoeker op je logoblok klikt! Logoblokken vergroten je naamsbekendheid en zorgen voor meer bezoek naar je plaatsingen. En daarmee voor meer aanmeldingen.

Op iedere resultatenpagina worden maximaal 4 verschillende logo's tegelijk vertoond van aanbieders waarvan de opleidingen ook in de resultaten staan. Je logo in het blok is klikbaar en biedt de bezoeker de mogelijkheid om jouw aanbod direct uit de resultaten te filteren.

Je stelt je maximale budget, datumbereik en de (sub)vakgebieden waarbij je een logoblok wilt tonen in in de beheeromgeving Mijn Plaatsingen. Je kan de logoblokken meteen activeren of automatisch later laten starten. In Mijn Plaatsingen, op de welkomstpagina via het tabje 'Logoblokken' vind je ook alle overige informatie over de logoblokken.

 

 

Voorbeeld logoblok met 4 aanbieders (logo's):

Voorbeeld van een logoblok van een aanbieder waarop bezoeker geklikt heeft. Het aanbod van de aanbieder wordt getoond:

2. Promotieblokken op website

Presenteer je opleiding direct boven de zoekresultaten! Meer aandacht voor je plaatsing en meer bezoek op je opleidingenpagina's. En daarmee meer aanmeldingen. 

Op iedere resultatenpagina worden maximaal 2 promotieblokken vertoond van opleidingen die in de resultaten staan.

Je stelt je maximale budget, datumbereik en tekst in in de beheeromgeving Mijn Plaatsingen. Daar vind je ook meer informatie over de promotieblokken. 

 

Voorbeeld promotieblokken:

3. Nieuwsbriefadvertenties

Breng je aanbod onder de aandacht op het topmoment! Een STAP Reminder nieuwsbrief wordt 2 maal per aanvraagtijdvak verstuurd. We versturen deze ongeveer 2 weken voor start van een nieuw STAP-budget-aanvraagtijdvak en 1 week voor start van een nieuw STAP-budget aanvraagtijdvak verstuurd, op een moment dat de meeste mensen actief beslissen voor welke opleiding ze STAP-budget gaan aanvragen. 

Met een nieuwsbriefadvertentie kun je je op STAP-budget.nl gepubliceerde STAP-opleiding extra onder de aandacht brengen en voor meer traffic zorgen op je opleidingspagina en aanmeldsingspagina op je eigen website. Een nieuwsbriefadvertentie zal ook bijdragen aan het vergroten van je naamsbekendheid als STAP-opleider.

De kosten per nieuwsbriefadvertentie van een al op STAP-budget.nl gepubliceerde STAP-opleiding zijn €490,- excl. btw voor circa 10.000 mails, of €980,- excl. btw voor circa 20.000 mails, en €1.470 excl. btw voor circa 30.000 mails. Dat is nog geen 5 cent per mailadres! In de laatste 2 tijdvakken van 2023 kun je als STAP-opleider met meerdere nieuwsbriefadvertenties meedoen in een nieuwsbrief (in totaal zijn er 9 plekken per nieuwsbrief).

Wacht niet te lang en zorg dat je op tijd bent om mee te doen met de volgende nieuwsbrief. Alle informatie en aanleverspecificaties vind je in 'Mijn Plaatsingen' op de Welkomspagina onder het tabje 'Promotieblokken en nieuwsbriefadvertenties voor opleiders'.

 

Voorbeeld STAP Reminder nieuwsbrief: