Aanmelden als lid van STAP-budget.nl

Organisatiegegevens

Voordat je je aanmeldt, lees hier de plaatsingsvoorwaarden en plaatsingstarieven (het aanmelden is kosteloos).

Vul hieronder de gegevens in voor het opstellen van een algemene dienstverleningsovereenkomst.

Na aanmelding via de button ontvangt de contactpersoon als eerste de overeenkomst ter inzage en goedkeuring. Daarna pas de eventuele tekenbevoegden.

Erkennende organisatie alleen invullen indien je wilt plaatsen in de categorie STAP-opleidingen.

Contactpersoon en/of tekenbevoegde


Contactpersoon en/of tekenbevoegde
Hoe aanmelden?

Wil je als aanbieder van STAP-opleidingen, EVC-trajecten, coaching, open dagen & evenementen en/of ontwikkelbanen kunnen plaatsen op STAP-budget.nl? Na deze stappen kun je direct aan de slag! 

Vul het formulier in en klik op 'Aanmelden'.

Met de ingevulde gegevens wordt direct de 'Educata Self Service Raamovereenkomst' opgesteld, en binnen enkele minuten naar jou als contactpersoon gemaild. Daarna gaat deze naar eventuele tekenbevoegde(n).

In deze overeenkomst zijn ook de algemene voorwaarden en een machtiging voor automatische incasso opgenomen.

De overeenkomst kan direct online door de bevoegde perso(o)n(en) ondertekend worden. Bij ondertekening verklaar je ook dat je met het aanbod dat je wilt plaatsen voldoet aan de plaatsingsvoorwaarden voor plaatsen op STAP-budget.nl.

Daarna kun je direct aan de slag met het plaatsen van je aanbod! En dan beslis je pas welke en hoeveel plaatsingen je in een plaatsingscategorie gaat doen. Bij het koppelen van een abonnement aan een plaatsing, committeer je je pas aan betalingsafspraken.

Maak je als STAP-opleider gebruik van EDU-DEX? Dan kun je dat na ondertekening kenbaar maken, en zorgen wij dat je EDU-DEX opleidingsgegevens direct beschikbaar komen in het invoersysteem. Je bepaalt vervolgens zelf welke opleiding(en) je publiceert op STAP-budget.nl vanuit je EDU-DEX feed. Wil je werken met een andere koppeling? Laat het ons weten. We denken graag mee.

Vragen of hulp nodig?
Lees hier ons Privacy statement