Nieuws aanbieders

21 september 2022
Vanaf 2023 125 miljoen euro extra STAP-budget voor mensen tot en met MBO-4
Het kabinet heeft voor de doelgroep met een opleidingsniveau tot en met MBO-4 jaarlijks 125 miljoen euro extra gepland (de aankomende vier jaar).
16 september 2022
Antwoorden op kamervragen
Antwoorden op kamervragen van Karien van Gennip, minister van SZW, aan de Tweede Kamer op kamervragen over opleidingen die mogelijk zijn met STAP-budget, extra middelen en toetsing door de Toetsingskamer.
02 september 2022
Update voor aanbieders
STAP-budget van 1 september snel op, ondanks hoger budget - Verwerking aanvragen - Bezoekcijfers STAP-budget.nl - Ontwikkelingen afwegingskader arbeidsmarktgerichtheid - Aanpassingen in de STAP-regeling - Presenteer je je STAP-aanbod nog niet op STAP-budget.nl?
18 mei 2022
Update voor aanbieders

Tweede aanvraagtijdvak verliep soepel
Het aanvraagtijdvak van maandag 2 mei heeft 2 dagen opengestaan bij UWV en verliep een stuk soepeler dan het eerste aanvraagtijdvak. In de ochtend van 2 mei was het nog heel druk in het STAP-portaal van UWV en waren er digitale wachtrijen van meer dan ee...

04 april 2022
STAP-budget in Radar vanavond

Radar geeft aan de STAP-budget-regeling aan de orde te stellen in de uitzending van vanavond/maandag 4 april om 20.30 uur op NPO1. Radar licht het item over STAP-budget op haar website als volgt toe:

18 maart 2022
Update na eerste aanvraagtijdvak

Eerste 35.000 toekenningen STAP-budget
Op 1 maart 10.00 uur konden burgers voor het eerst STAP-budget aanvragen bij UWV. Vele mensen zaten stipt op tijd klaar met hun digitale STAP-aanmeldingsbewijs bij de hand. Het aanvraagproces in het STAP-portaal verliep de eerste keer niet vlekkelo...

Laden...