Nieuws aanbieders

06 februari 2023
Vers van de pers: Aanpassingen in de STAP-subsidieregeling
Vanmorgen zijn er aanpassingen in de STAP-subsidieregeling gepubliceerd in de Staatscourant. Lees hier de belangrijkste tekstdelen.
12 december 2022
Eerste tijdvak STAP-budget wordt overgeslagen. Eerste aanvraagmogelijkheid op 28 februari.
Vandaag heeft het kabinet bekendgemaakt dat de eerstvolgende mogelijkheid om STAP-budget aan te vragen op 28 februari is. De eerdere eerste mogelijkheid op 2 januari wordt dus overgeslagen.
29 november 2022
Verbeteringen en plannen voor STAP-budgetregeling
Gisteren heeft het kabinet een brief gestuurd aan de Tweede Kamer over de STAP-budget regeling. In deze brief wordt ingegaan op de verbeteringen die ingezet worden, vanuit de overtuiging dat STAP in de basis een geschikt en flexibel instrument is om mensen te ondersteunen in hun ontwikkeling.
31 oktober 2022
STAP-budget meer dan 50% hoger dit tijdvak
Vandaag bekend: STAP-budget meer dan 50% hoger dit tijdvak! | Aanscherping regels met betrekking tot aanbiedingen
27 september 2022
Overheidsplannen voor het STAP-budget en de ontwikkeladviezen
Op 23 september heeft de Tweede Kamer een brief ontvangen van het ministerie van SZW met hierin de beleidslijnen voor een Leven Lang Ontwikkelen (LLO). Lees hier de verdere plannen voor het STAP-budget en de STAP-ontwikkeladviezen die hierin zijn opgenomen.
21 september 2022
Vanaf 2023 125 miljoen euro extra STAP-budget voor mensen tot en met MBO-4
Het kabinet heeft voor de doelgroep met een opleidingsniveau tot en met MBO-4 jaarlijks 125 miljoen euro extra gepland (de aankomende vier jaar).
Laden...