Nieuws aanbieders

Aanvragen STAP uitgesteld.

28 februari 2023

STAP-aanvraagmoment uitgesteld

Het zal je niet ontgaan zijn dat vanmorgen door technische storing bij UWV het aanvraagmoment voor STAP is uitgesteld. Op dit moment is nog niet bekend wanneer het weer mogelijk wordt voor burgers om STAP aan te vragen.

 

Nu meer promotieblokken op STAP-budget.nl in te zetten

Op STAP-budget.nl zijn deze week grote aantallen bezoekers. De maximale aantallen voor promotieblokvertoningen (per dag per opleiding) zijn daardoor vandaag al in de ochtend bereikt.

We hebben daarom de maximaal in te stellen aantallen voor promotieblokken verhoogd. Wil je je aanbod nog extra onder de aandacht brengen met promotieblokken? Ga dan naar de beheeromgeving Mijn Plaatsingen en verhoog de waarde.

 

We hopen natuurlijk dat het aanvragen van STAP bij UWV snel mogelijk is, en dat mensen op korte termijn kunnen starten met een passende opleiding.

03 maart 2023
Zojuist bekend gemaakt: nieuw aanvraagmoment STAP!
UWV heeft zojuist bekend gemaakt dat STAP-budget weer aangevraagd kan worden op vrijdag 17 maart om 10.00 uur!
07 februari 2023
Er komt weer een STAP-aanvraagtijdvak aan!
Als STAP-opleider is het weer tijd om je voor te bereiden op het volgende STAP-aanvraagtijdvak. Op 28 februari 10.00 uur kunnen burgers STAP-budget aanvragen bij UWV voor een STAP-opleiding.
06 februari 2023
Vers van de pers: Aanpassingen in de STAP-subsidieregeling
Vanmorgen zijn er aanpassingen in de STAP-subsidieregeling gepubliceerd in de Staatscourant. Lees hier de belangrijkste tekstdelen.
12 december 2022
Eerste tijdvak STAP-budget wordt overgeslagen. Eerste aanvraagmogelijkheid op 28 februari.
Vandaag heeft het kabinet bekendgemaakt dat de eerstvolgende mogelijkheid om STAP-budget aan te vragen op 28 februari is. De eerdere eerste mogelijkheid op 2 januari wordt dus overgeslagen.