Nieuws aanbieders

Aanvragen STAP uitgesteld.

28 februari 2023

STAP-aanvraagmoment uitgesteld

Het zal je niet ontgaan zijn dat vanmorgen door technische storing bij UWV het aanvraagmoment voor STAP is uitgesteld. Op dit moment is nog niet bekend wanneer het weer mogelijk wordt voor burgers om STAP aan te vragen.

 

Nu meer promotieblokken op STAP-budget.nl in te zetten

Op STAP-budget.nl zijn deze week grote aantallen bezoekers. De maximale aantallen voor promotieblokvertoningen (per dag per opleiding) zijn daardoor vandaag al in de ochtend bereikt.

We hebben daarom de maximaal in te stellen aantallen voor promotieblokken verhoogd. Wil je je aanbod nog extra onder de aandacht brengen met promotieblokken? Ga dan naar de beheeromgeving Mijn Plaatsingen en verhoog de waarde.

 

We hopen natuurlijk dat het aanvragen van STAP bij UWV snel mogelijk is, en dat mensen op korte termijn kunnen starten met een passende opleiding.

15 september 2023
STAP-budget.nl gaat verder als Opleidingvinden
Nu STAP stopt, gaat STAP-budget.nl verder als Opleidingvinden. Zo kunnen we mensen blijven helpen met het vinden van de beste opleidingen, en aanbieders blijven helpen met het vinden van meer deelnemers.
14 juni 2023
De laatste ontwikkelingen in de STAP-regeling
STAP stopt per 2024 vanwege bezuinigingen | 3 juli start eerstvolgende aanvraagtijdvak | Vanaf september naar verwachting alleen OCW-erkend scholingsaanbod mogelijk met STAP.
13 juni 2023
Nieuw voor opleiders: Logoblokken op STAP-budget.nl
Geef je merk extra aandacht en toon je aanbod exclusief als een bezoeker op je logoblok klikt! Logoblokken vergroten je naamsbekendheid en zorgen voor meer bezoek naar je plaatsingen. En daarmee voor meer aanmeldingen.
03 maart 2023
Zojuist bekend gemaakt: nieuw aanvraagmoment STAP!
UWV heeft zojuist bekend gemaakt dat STAP-budget weer aangevraagd kan worden op vrijdag 17 maart om 10.00 uur!