Nieuws aanbieders

Meld je nu aan!

07 september 2021

Beste aanbieder van opleidingen, EVC-trajecten, coaches, open dagen & evenementen en/of ontwikkelbanen,

 

Zoals je misschien al hebt gezien is STAP-budget.nl in de vakantieperiode vernieuwd. In deze zomer hebben we de puntjes op de i gezet. We zijn blij te kunnen zeggen dat we er klaar voor zijn. En eerlijk gezegd zijn we best trots op het resultaat en de reacties!

 

Met het platform STAP-budget.nl willen we burgers een goed vindbaar, aansprekend en helder informatieplatform bieden dat inzicht geeft in de vele mogelijkheden die er zijn om zich verder te ontwikkelen. En we willen jou als aanbieder een goed advertentieplatform bieden dat voor meer bezoekers op je website zorgt en dat je contactgegevens van potentiële deelnemers oplevert. Zo brengen we vraag en aanbod op het gebied van leren en ontwikkelen op één plek samen.

 

Je kan je aanbod vanaf nu op uitgebreide wijze presenteren op STAP-budget.nl. Alle informatie en reacties van de eerste deelnemende aanbieders vind je op aanbieders.stap-budget.nl.

 

We nodigen je graag uit om je (gratis) aan te melden en toegang te krijgen tot de beheeromgeving voor aanbieders. Daar kan je je aanbod invoeren en dit in concept bekijken. Op ieder moment kan je bepalen wat je publiceert op STAP-budget.nl. 
 
Waarom je aanbod op korte termijn publiceren?

  • Veel mensen zijn nu al op zoek naar de mogelijkheden die STAP-budget biedt en komen dan al snel uit op STAP-budget. nl. Ook zijn er steeds meer verwijzingen naar STAP-budget.nl vanuit leerwerkloketten, werkgevers, accountants en andere professionals en media. Dit publiek brengen we graag in contact met jou!
  • De Rijksoverheid gaat op korte termijn communiceren over de afschaffing van de fiscale regeling en de invoering van de STAP-regeling en ook onze eigen communicatie zal toenemen. We verwachten dan veel bezoekers op ons platform van mensen die hier meer over willen weten.
  • Publiceer je vóór 1 november dan profiteer je nog van 25% tot 50% korting op het normale tarief. Lees hier meer over onze plaatsingsvoorwaarden en tarieven.

 
Nog even kort hoe het werkt:
Het aanmelden bij STAP-budget.nl is kosteloos en gaat geheel online. Je kunt je plaatsingen voorbereiden en alles klaarzetten voor publicatie. Opleiders kunnen dat ook doen via EDU-DEX (je kan ook een subset van je EDU-DEX feed publiceren op STAP-budget.nl). Als je een opleiding of andere dienst op publiceren zet, kies je een abonnement van een maand of jaar en dan committeer je je pas aan betalingsafspraken. Je kunt dus eerst uitgebreid testen en voorbereiden voordat je iets publiceert. Na publicatie kun je trouwens ook op ieder moment nog je plaatsing aanpassen in ons handige beheersysteem ‘Mijn Plaatsingen’. Je kunt dan bijvoorbeeld later nog een brochure, video of afbeelding invoegen bij je plaatsing.

 

Heb je vragen? Stel ze via het contactformulier of bel 0251-302090.

 

Met vriendelijke groeten,
Team STAP-budget.nl

 

P.S. Meld je hier kosteloos aan en publiceer je aanbod op STAP-budget.nl voor een vast laag bedrag per plaatsing! 

15 september 2023
STAP-budget.nl gaat verder als Opleidingvinden
Nu STAP stopt, gaat STAP-budget.nl verder als Opleidingvinden. Zo kunnen we mensen blijven helpen met het vinden van de beste opleidingen, en aanbieders blijven helpen met het vinden van meer deelnemers.
14 juni 2023
De laatste ontwikkelingen in de STAP-regeling
STAP stopt per 2024 vanwege bezuinigingen | 3 juli start eerstvolgende aanvraagtijdvak | Vanaf september naar verwachting alleen OCW-erkend scholingsaanbod mogelijk met STAP.
13 juni 2023
Nieuw voor opleiders: Logoblokken op STAP-budget.nl
Geef je merk extra aandacht en toon je aanbod exclusief als een bezoeker op je logoblok klikt! Logoblokken vergroten je naamsbekendheid en zorgen voor meer bezoek naar je plaatsingen. En daarmee voor meer aanmeldingen.
03 maart 2023
Zojuist bekend gemaakt: nieuw aanvraagmoment STAP!
UWV heeft zojuist bekend gemaakt dat STAP-budget weer aangevraagd kan worden op vrijdag 17 maart om 10.00 uur!